Why this programme

Geneeskunde

Wat maakt de opleiding Geneeskunde aan de EUR uniek? 

Elke universiteit en elke stad zijn uniek. Zo ook de opleiding Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit (EUR) in Rotterdam. De opleiding Geneeskunde traint je wetenschappelijke attitude waardoor je leert kritisch na te denken. De Erasmus Universiteit werkt samen met het Erasmus MC en de TU Delft (Convergentie) en besteedt veel aandacht aan medische technologie. De EUR en het Erasmus MC staan letterlijk en figuurlijk midden in de multiculturele Rotterdamse samenleving. Dit komt tot uiting in projecten met de gemeente en organisaties in de stad.  

In het kort: 

  • Aandacht voor de diverse en inclusieve samenleving 
  • Diverse projecten met de gemeente en organisaties in de stad 
  • Samenwerking tussen Erasmus MC, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam (Convergentie)  
  • Focus op sociale vraagstukken, duurzaamheid en medische technologie 

Op zoek naar de juiste match 

In Rotterdam selecteren wij studenten die bij onze opleiding passen via de decentrale selectie. Dit zijn studenten met een brede interesse in de samenleving, in technologische ontwikkelingen en/of wetenschappelijk onderzoek.  

Lees hier meer over de decentrale selectie. 

Vernieuwing van het onderwijs 

Door maatschappelijke, technologische en biomedische ontwikkelingen vinden er veel veranderingen plaats in de gezondheidszorg. De opleiding Erasmusarts beweegt mee met de veranderende behoeften van studenten en docenten door voortdurend te vernieuwen. 

Lees meer over de onderwijsvormen en bekijk hier het overzicht bachelor geneeskunde

Choosing a study is quite a challenge! Still in doubt about this study and want to have a good overview? Receive a clear digital brochure for this study.

Request brochure
Not sure yet about your choice? Request a brochure!

Compare @count study programme

  • @title

    • Duration: @duration
Compare study programmes