Havens slaan handen ineen voor sociale innovatie

Marcel Jansen is facilitator tijdens de kick off van Port Human Capital

Havenautoriteiten over de hele wereld bundelen kennis en vaardigheden voor werkgelegenheid.  De werkgelegenheid in havens zal de komende jaren blijven toenemen. Sterke handen alleen zijn niet genoeg; slimme hoofden zijn ook nodig.

Onderwijs als innovatie

Om dit te faciliteren heeft Maurice Jansen van Erasmus Centre for Urban, Port and Transport (UPT) meegewerkt aan het vaststellen van de human capital agenda. Tevens heeft Maurice als facilitator opgetreden tijdens de kick off van het programma. Zijn expertise in Human Capital en onderwijs als bron voor innovatie is hierbij van grote waarde gebleken.

Dynamisch blijven concurreren

Door digitalisering, automatisering en duurzaamheid verandert de haven en verandert onze manier van werken fundamenteel en onherroepelijk. InHuman Port Capital bundelen de havenautoriteiten van New York, New Jersey, Vancouver, Los Angeles, Busan, Singapore, Barcelona, ​​Riga, Le Havre, Livorno en Rotterdam hun krachten op het gebied van sociale innovatie om ervoor te zorgen dat havens in de toekomst dynamisch en concurrerend blijven.

Human Port Capital

Het uiteindelijke doel is om een ​​gezamenlijk actieprogramma voor human capital in havens op te zetten, waarin havenautoriteiten, onderwijsinstellingen en stads- en havenautoriteiten over de hele wereld samenwerken aan sociale innovatie.

Lees meer over havenautoriteiten die wereldwijd hun kennis en vaardigheden bundelen voor werkgelegenheid in havens.

Erasmus UPT

Wilt u meer weten over wat de experts van Erasmus Centre for Urban, Port and Transport (UPT) voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem contact op en maak een afspraak.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen