Implementing new weblectures and webinars in the Bachelor's programme of Medicine

CLI Fellowship Gijs Elshout
Gijs Elshout

De Community for Learning & Innovation (CLI) geeft docenten van Erasmus University Rotterdam (EUR) de mogelijkheid tot het aanvragen van een fellowship. Met dit fellowship onderzoeken zij onderwijsinnovatie, of voeren zij een onderwijsproject uit.
Op deze pagina lees je meer over het CLI Fellowship van Gijs Elshout (Erasmus MC) over het implementeren van nieuwe weblectures en webinars in de bachelor geneeskunde.

Gijs Elshout kreeg een CLI-fellowship om nieuwe weblectures en webinars te implementeren in de bacheloropleiding Geneeskunde. In deze colleges worden uitgebreide overzichten gegeven van de eerder bestudeerde medische thema's. In de webinars worden casussen met medisch specialisten en huisartsen besproken om geneeskundestudenten de verschillende benaderingen van de verschillende artsen en hun overwegingen bij te brengen.

Onderzoeker
Dr. Gijs Elshout
Gijs Elshout, MD, PhD, is huisarts en werkzaam als universitair docent bij de afdeling Huisartsgeneeskunde van het Erasmus MC. Als hoofd studentenonderwijs van zijn afdeling is hij verantwoordelijk voor alle onderwijsprogramma's en stages voor de geneeskundestudenten.
Gerelateerde content
Dr. Gijs Elshout en Dr. Delia Dumitrica zijn de eerste CLI Fellows die hun Fellowship hebben afgerond. Een geweldige prestatie!
Gerelateerde links
Meer CLI Fellowship projecten

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen