Eveline Crone praat in de Balie over hoe de samenleving jongeren kan steunen na de coronacrisis

De samenleving zit nu nog dicht, maar hoe gaat we straks weer open? De programmamakers van de Balie in Amsterdam praten in het programma De open samenleving met gasten over de gevolgen van de coronacrisis en over hoe de wereld er hierna kan uitzien. Op donderdag 22 april is prof. dr. Eveline Crone te gast om te praten over de effecten van de coronacrisis en coronamaatregelen op pubers en jongvolwassenen en hoe deze generatie bij te staan na de coronacrisis.

Met het Erasmus SYNC Lab onderzoekt Eveline Crone de gevolgen van de coronacrisis voor jongeren. “De jonge generatie wordt flink geraakt door de coronacrisis en we weten nog niet wat de lange termijn effecten zullen zijn. Maar de kunst is nu om te denken, wat hebben we er wel van geleerd en zijn er ook manieren waarop deze crisis jongeren beter voorbereid kan maken op de toekomst?” aldus Eveline Crone.

Bekijk op donderdag 22 april om 8 uur ’s avonds het gesprek met Eveline Crone over dit onderwerp. Je kan de aflevering gratis bekijken via deze link.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen