In Memoriam prof. dr. Von Benda-Beckmann

In memoriam - tekst

Op 5 oktober j.l. overleed plotseling tot ons verdriet Keebet von Benda-Beckmann op de leeftijd van 75 jaar. Zij was gedurende lange tijd aan de faculteit verbonden, onder meer als aio-coördinator en bijzonder hoogleraar Rechtsantropologie. Nadien was zij, samen met haar echtgenoot Franz von Benda-Beckmann directeur van het Max Planck Institut in Halle (Duitsland) für Rechtsantropologie.

Zij was bij uitstek iemand die verbinding zocht, ook in de collegiale sfeer. Vele facultaire collegae en promoti zullen goede herinneringen aan haar hebben. Zij heeft aan de faculteit en de Erasmus Universiteit in vele opzichten belangrijke bijdragen geleverd, ook bijvoorbeeld in de sfeer van de internationalisering. Erasmus School of Law zal haar nagedachtenis in hoge ere houden. 

Keebet is overgebracht naar uitvaartcentrum en crematorium Westgaarde, Ookmeerweg 275 te Amsterdam, alwaar geen bezoek. De afscheidsbijeenkomst zal worden gehouden op donderdag 13 oktober om 15.30 uur in de aula van bovengenoemd crematorium. Na de afscheidsbijeenkomst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer. 

Ons medeleven gaat uit naar de familie van prof. dr. Keebet Von Benda-Beckmann.

Namens het bestuursteam van Erasmus School of Law,

Prof. mr. dr. Harriët Schelhaas
Decaan

 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen