Vier de 107e Dies online mee

Dies Natalis 2020 - Behind the scenes

Vandaag vieren we de 107de Dies Natalis van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na het overweldigende succes van de uitzending van de Opening Academisch Jaar met ruim 16.000 kijkers wereldwijd, viert de universiteit haar verjaardag nu ook voor het eerst volledig virtueel (online).

De Dies Natalis 2020 heeft als thema ‘Leading today, shaping tomorrow’ en is vanaf nu online te zien. Klik op de onderstaande video om de uitzending te bekijken. Onder meer twee topsprekers (zie programma) staan op het podium, een tweetal eredoctoraten worden uitgereikt afgewisseld door optredens van spoken word artist Kevin ‘Blaxtar’ de Randamie.

Dies Natalis 2020

Dies Natalis 2020

Volledig programma:

  • Bijdragen van twee topsprekers: internationaal vermaard architecte Francine Houben en succesvol ondernemer en EUR-alumnus Frank Slootman.
  • De uitreiking van twee eredoctoraten aan professor Jane Dutton (University of Michigan) en professor Katharina Pistor (Columbia University) door promotoren van Rotterdam School of Management en Erasmus School of Law.
  • De uitreiking van de FAME Athena Award aan professor Antoinette de Bont vanwege haar uitzonderlijke bijdrage aan het bevorderen van genderdiversiteit en inclusie aan de Erasmus Universiteit.
  • Optredens van spoken word artist Kevin ‘Blaxtar’ de Randamie over Making Minds Matter, het motto van de universiteit.
  • Een gesprek van rector magnificus Rutger Engels met studenten over leiderschap en de relevantie van universiteiten. En een speech van collegevoorzitter Ed Brinksma.
Gerelateerde content
Antoinette de Bont is de winnares van de FAME (Female Academics Moving toward Equity) Athena Award 2020.
Antoinette de Bont - ESHPM
Op vrijdag 6 november a.s. wordt een eredoctoraat uitgereikt aan Katharina Pistor, Edwin B. Parker hoogleraar Rechtsvergelijking aan de Columbia Law School (New…
Katharina Pistor
Professor Jane Dutton is door Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) verkozen om een eredoctoraat te ontvangen als onderdeel van de 107de dies…
Eredoctor Jane Dutton - Dies Natalis 2020

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen