Ronald van Raak bij BNR Studio Den Haag

On air radio

Ronald van Raak, Hoogleraar Erasmiaanse Waarden, schoof recent tweemaal aan bij BNR Studio Den Haag om te spreken over 's lands politieke ontwikkelingen. Vanuit zijn ervaring in de Tweede Kamer, als oud-lid van de SP, en zijn uitgebreide academische achtergrond in het vakgebied benadert hij de onderwerpen met filosofische inslag, historische kennis en maatschappelijk engagement.

In de uitzending van 20 januari jl. deelt Van Raak het podium met politiek verslaggever Leendert Beekman, waar zij met de hosts spreken over "grote fouten gemaakt bij het onderhouden van die [de] rechtsstaat" door de overheid. Dit naar aanleiding van woorden van Minister van Binnenlandse Zaken Hanke Bruins Slot.

In de uitzending van 7 februari jl. deelt Van Raak het podium met politiek verslaggever Sophie van Leeuwen, waar zij met de hosts spreken over de uitspraak van de rechter rondom de zaak tussen Kamerlid Nilüfer Gündoğan en VOLT. De rechter oordeelde dat Gündoğan niet terug mag keren naar de VOLT-fractie, noch schadevergoeding ontvangen zal van de partij.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen