Nieuwe Gezondheidsrecht-specialisten klaar voor de toekomst

Paul Rijk en Mai Fleetwood-Bird

Op dinsdag 8 oktober 2024 vond een bijzondere mijlpaal plaats voor de masterstudenten Recht van de Gezondheidszorg aan Erasmus School of Law. Tijdens een feestelijke ceremonie, omringd door trotse familieleden, vrienden en partners, ontvingen de studenten hun welverdiende diploma’s. De blijdschap en trots waren voelbaar, zowel bij de geslaagden als bij hun dierbaren. Ook het Rotterdams Gezondheidsrechtdispuut was aanwezig en reikte bloemen en attenties uit aan de geslaagden.

Tijdens de ceremonie werden niet alleen de masterbullen maar ook de jaarlijkse essayprijs uitgereikt. Deze prijs is een erkenning voor de student met het hoogste gemiddelde voor de eerste vier schrijfopdrachten van de master. De prijs benadrukt academische excellentie en het vermogen om helder en scherp te schrijven over complexe gezondheidsrechtelijke vraagstukken.

De derde plaats ging naar Kyara Passage, en de tweede plaats was voor Puck van Bezooijen. De winnaar van de essayprijs was Paul Rijk, die niet alleen academisch uitblonk, maar ook zijn studie wist te combineren met zijn werk als orthopedisch chirurg in Medisch Centrum Leeuwarden. Paul heeft bovendien al tijdens zijn studie een wetenschappelijk artikel gepubliceerd in het Nederlands Juristenblad, getiteld De Ozempic afslankhype, Beschouwd vanuit het perspectief van artikel 68 lid 1 Geneesmiddelenwet.

We feliciteren alle geslaagden met hun prestaties en wensen hen veel succes in hun verdere loopbaan!

Meer informatie

Ben jij benieuwd naar de master Recht van de Gezondheidszorg? Klik dan hier voor meer informatie.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen