A&V-team opnieuw de beste fundraiser tijdens Erasmus Charity Run

Erasmus Charity Run 2018

Ook in 2018 heeft het team van de sectie Aansprakelijkheid & Verzekering heeft meeste geld ingezameld van alle EUR-teams die meededen aan de Erasmus Charity Run. Dit onderdeel van de Marathon van Rotterdam wordt gebruikt om fondsen te werven voor het Erasmus Education Fund.

Vorig jaar was het A&V-team, dat dit jaar bestond uit prof. dr. Siewert Lindenbergh, Paul van Ooijk, Pascal Verhagen, Marius van Dam, Sharon Vlasveld en Marnix Hebly, ook al verantwoordelijk voor het hoogst ingezamelde bedrag.

Naast het A&V-team deed dit jaar nog een groep lopers afgelopen zondag mee namens de sectie Burgerlijk recht, namelijk het team ‘Privaatrecht in Beweging’. Deze groep bestond uit Henriëtte van Dam-Lely, Merel van den Heuvel, Naomi Nanulaitta, Marit Rijndorp, Oussama Saaliti, Joost Stam, Ludo Stroo, Emma Ustünalp en Kim van Wensen.

In het zonnetje

Tijdens een bijeenkomst in café In de Smitse zette rector magnificus prof. dr. Huibert Pols dinsdagmiddag de snelste lopers en beste inzamelaars in het zonnetje. Bovendien zegde hij namens de Raad van Bestuur toe om het totaal ingezamelde bedrag (€ 13.855,20) aan te vullen met nog eens € 15.000,-. Met dit geldbedrag worden in het kader van het Erasmus Education Fund studiebeurzen beschikbaar gesteld voor getalenteerde jongeren in een achterstandssituatie.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen