Alumnicongres ‘Zicht op zorg: Wat vindt de patiënt ervan?’

RDNE Stock Project

Je zult het vast al voorbij hebben zien komen op LinkedIn of via de uitnodiging die je per mail hebt ontvangen! In samenwerking met onafhankelijke alumnivereniging ESHPMa organiseert de faculteit ESHPM een congres speciaal voor haar alumni. Op 27 oktober is het zover en heten we je van harte welkom bij het alumnicongres ‘Zicht op zorg: wat vindt de patiënt ervan?’ 

Tijdens dit congres staan de ervaring en het perspectief van de patiënt centraal. Als patiënt weet je tenslotte als geen ander wat voor jou waardevol is en hoe je zorg wil ontvangen. Hoe richten we zorg daar op in? Is samen beslissen de oplossing? En hoe organiseer je zeggenschap in de zorg? 

De keynote wordt gegeven door dr. Michelle van Tongerloo, huisarts en straatarts in Rotterdam. Als straatarts biedt Michelle de kwetsbaarste mensen - vaak dakloos, verslaafd of ongedocumenteerd - zorg. Wat ze meemaakt tijdens haar consulten schrijft ze op de achterkant van receptenblaadjes en werkt ze later uit tot stukken. Ze koppelt grote maatschappelijke vraagstukken aan de rauwe realiteit van haar spreekkamer. Michelle trapt het congres af met haar perspectief op de (organisatie van) zorg in Nederland en waar patiënten uit haar dagelijkse praktijk tegenaan lopen. 

We nodigen je graag uit om terug te keren naar de Erasmus Universiteit voor een middag vol interessante sprekers, workshops en een netwerkborrel. 

Klik hier voor het volledige programma en om je toegangsbewijs aan te schaffen. We zien je graag terug op 27 oktober! 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen