Afsluiting van 2023 – op naar 2024!

We kijken terug op een geslaagd 2023 bij Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM). Het afgelopen jaar bracht meerdere mooie alumni-evenementen met zich mee. Wij zijn blij om te zien dat, ook na het lustrumjaar, we veel alumni hebben mogen terugzien bij deze verschillende evenementen. 

Met het nieuwe jaar in het zicht blikken we ook vooruit op de plannen voor 2024: ook volgend jaar belooft er weer veel moois in het verschiet te liggen.

Beyond Your Degree: Students meet Alumni – 19 april 2023  

Op woensdag 19 april vond de tweede editie van het jaarlijkse evenement, Beyond Your Degree: Students Meet Alumni, plaats. Het evenement was bedoeld om huidige studenten uit alle studiejaren inspiratie te bieden over wat hun mogelijkheden zijn na hun studie bij ESHPM. Met meer dan tien alumni te gast die hun ervaringen deelden, was het een waardevolle middag voor de studenten! 

Alumnidiner – 23 mei 2023 

Het jaarlijkse alumnidiner vond voor de tweede keer plaats in Stadshaven Brouwerij Rotterdam, waar de lekkerste biertjes op iedereen te wachten stonden. De avond werd voorgezeten door Gimon de Graaf, visiting fellow bij ESHPM. Ook werd er een inhoudelijke presentatie gegeven. Ditmaal door alumna Julie Vancoppenolle, afgestudeerd van het masterprogramma Health Economics, Policy & Law in 2020. 

Alumnicongres – 27 oktober 2023 

Op 27 oktober jl. vond het alumnicongres ‘Zicht op zorg: Wat vindt de patiënt ervan?’ plaats. Het congres werd georganiseerd in samenwerking met de congrescommissie van onafhankelijke alumnivereniging ESHPMa. Het congres vond plaats op campus Woudestein, in het Van der Goot-gebouw, voor velen een bekende plek waar menig student een tentamen heeft moeten maken. De middag werd voorgezeten door Christiaan Vermaas, basisarts SEH en dagvoorzitter. Met een keynote van Michelle van Tongerloo, over de problemen omtrent de toegankelijkheid van de zorg in Rotterdam en workshops over thema's als ethiek en patiëntervaringen in het ziekenhuis, was dit een middag om niet snel te vergeten. 

We willen alle personen die hebben bijgedragen aan deze leerzame middag nogmaals bedanken! 

Plannen voor 2024 

Ook in 2024 zullen we niet stilzitten bij ESHPM. Zoals voorgaande jaren staat de Students Meet Alumni (datum volgt) weer op het programma, zoals elk jaar zoeken we weer enthousiaste alumni die iets willen vertellen over hun carrière pad en huidige baan. Interesse? Neem dan contact met ons op. Daarnaast organiseren we ook weer een Alumnidiner (dinsdag 14 mei 2024). We hebben ook al een leuke nieuwe locatie op het oog... Benieuwd? Houd dan je mail in de gaten in het nieuwe jaar.  

Naast deze twee vertrouwde evenementen, organiseren we ook iets nieuws: een Terugkomdag. Deze zal plaatsvinden in het najaar. Dit is dé gelegenheid om terug te komen op campus, je studiegenoten en docenten weer te zien én om weer even in die collegebanken te zitten.  

In de eerste helft van 2024 viert de Erasmus Universiteit Rotterdam ook nog steeds haar 110e lustrum, dus er zijn meer dan genoeg activiteiten om je op te verheugen!  

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen