Hoe kunnen we positieve verandering tot stand brengen in de muzieksector?

Frank Kimenai cureert programma ESNS Wetenschap 2024

In voortzetting van zijn rol als curator presenteert Frank Kimenai, promovendus bij ESHCC, het programma voor 2024 van de ESNS (Eurosonic Noorderslag) Science Conference. Het doel van de conferentie is om te laten zien hoe wetenschap kan worden gebruikt om een betere, rechtvaardigere toekomst voor te stellen en een routekaart te maken voor de sector om van koers te veranderen. De sessies van het jaarlijkse evenement vinden plaats van 18 tot 19 januari in Groningen.

Dit jaar bestaat het science programma van de ESNS uit verschillende panels en sessies voor deelnemers om hun kennis over toonaangevende onderwerpen en innovatie in de industrie uit te breiden. Frank zal zelf twee sessies modereren tijdens de conferentie, de eerste betreft Sowing the Seeds of Change. De tweede sessie die hij zal modereren is Popular Music and Activism: Agents of Change, waarin de rol van muziek in het mobiliseren en overbrengen van boodschappen wordt onderzocht. Andere sessies tijdens het evenement zullen gaan over onderwerpen als het opbouwen van betere live muziek ecosystemen in Europese steden en wat organisaties kunnen doen om de mentale gezondheid van de beroepsbevolking te verbeteren en te bevorderen.

Onderzoeker
Meer informatie

Ontdek het volledige ESNS Science programma op de ESNS website

Gerelateerde content
Frank Kimenai laat zien hoe we wetenschap kunnen gebruiken om ons een mooiere, rechtvaardigere toekomst voor te stellen en om van koers te veranderen.
People cheering with their hand up at music festival

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen