Richard Goossens spreekt op Lof: ‘Ik denk dat medici en techneuten samen de toekomst kunnen bepalen’

Mis 't niet: Lof der Geneeskunst

Op vrijdagmiddag 4 oktober is het weer zo ver: de Erasmus MC publiekslezing Lof der Geneeskunst. Dit jaar gaat Lof over ‘De spreekkamer van de toekomst.’ Iedereen is welkom in de Doelen, dus schrijf je snel in.

Richard Goossens Lof

Hoogleraar Richard Goossens vertelt op deze editie van Lof over zijn onderzoek aan de TU Delft. Hij pleit voor het bewaken van de menselijke maat tijdens de implementatie van technologie in de zorg. ‘Als je terugkijkt naar de spreekkamer, dan is er in honderd jaar eigenlijk niets veranderd. In de spreekkamer zat honderd jaar geleden de arts ook al tegenover de patiënt, alleen nu staat er een computer tussen.’ 

Maak alvast kennis met Richard in de video hierboven en schrijf je in voor Lof der Geneeskunst, op vrijdag 4 oktober in de Doelen. Lof is een gratis evenement. Drie wetenschappers vertellen tijdens Lof meer over hun onderzoek. Studenten van Codarts Rotterdam wisselen de lezingen af met optredens in dans, muziek en circus. Na de lezingen is er tijd om met collega’s en bekenden bij te praten in de foyer. Tot Lof! 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen