Erasmus Universiteit Rotterdam stijgt 30 plaatsen in Global University Employability Ranking

Bachelor Open Dag

De Erasmus Universiteit Rotterdam neemt plaats 57 wereldwijd in in de Global University Employability Ranking 2019, gepubliceerd door Times Higher Education (THE). In 2018 stond de EUR in deze lijst nog op plaats 87.

De ranking laat zien voor welke universiteiten recruiters wereldwijd een voorkeur hebben bij het aantrekken van afgestudeerden voor functies in het bedrijfsleven. Aan welke universiteit je studeert, heeft invloed op je kansen op het vinden van een baan na afstuderen.

Van de Nederlandse universiteiten vormen de TU Delft, Erasmus Universiteit Rotterdam en de Universiteit Leiden de top3. Sinds 2012 werken deze drie universiteiten intensief samen op het gebied van onderwijs, onderzoek en valorisatie in the Strategische Alliantie Leiden-Delft-Erasmus (LDE).

Meer informatie

Global University Employability Ranking

LDE

Gerelateerde content
Erasmus Universiteit Rotterdam staat op plek 68 in de Shanghai Academic Ranking of World Universities 2019, onze hoogste positie ooit!
Shanghai Rankings text
Erasmus School of Law is gestegen naar de 46e positie van 190 wereldwijde rechtenfaculteiten in de prestigieuze Times University Hoger Onderwijs World…
Gerelateerde links
Rankings

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen