Data & samenleving: nu en in de toekomst

In Duplo congres
An image of speakers during In Duplo congres
Studievereniging In Duplo

Op donderdagavond 12 mei 2022 vindt het In Duplo Congres “Data & Samenleving: nu en in de toekomst” plaats. Technologiebedrijven zorgen voor enorme maatschappelijke voordelen, maar de discussie over de macht die zij over datastromen hebben laait ook op. Hierbij denken we niet alleen aan bedrijven als Apple en Meta, maar ook bedrijven als LinkedIn, Adyen en Netflix.

Gedurende de avond zullen prominente sprekers uit politiek, wetenschap en bedrijfsleven samenkomen om te debatteren over de rol van data en technologiebedrijven op de samenleving, nu en in de toekomst. Wegen de voordelen op tegen de nadelen en risico's? Moeten datastromen meer worden gereguleerd, en zo ja, door wie?

Sprekers zijn onder anderen staatssecretaris van Digitalisatie, Alexandra van Huffelen, Europarlementariër Paul Tang en Hans Schnitzler, filosoof en gerenommeerd schrijver van verscheidene boeken over digitalisatie. Klik hier voor een overzicht van alle sprekers en om je in te schrijven!"

Meer informatie

Het congres begint om 19.00 uur en eindigt rond 22.00 uur. Het congres vindt plaats in het Erasmus Paviljoen (op campus Woudestein) en zal afgesloten worden met een borrel.

Het congres wordt gehouden in het Nederlands en staat open voor iedereen. Aarzel dus niet om ook al je vrienden en familie uit te nodigen!

U kunt zich hier inschrijven.

Klik hier om het programmaboekje te downloaden.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen