46 zetjes tot een gezonde levensstijl: twee docenten van Media & Communication publiceren nieuw boek “Golden Behaviors”

Fruit for healthy lifestyle
Niels Vink and Sander Palm

Niels Vink, PhD kandidaat, en Sander Palm, MSc, beiden docenten op de afdeling Media & Communication aan Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC), publiceren in December 2022 hun nieuwe boek ‘Golden Behaviors’.

 

Het boek geeft je 46 zetjes naar het starten van een gezonde levensstijl en die te behouden. Niels en Sander gebruiken inzichten uit de gedragswetenschappen om te verklaren waarom mensen met hun gedrag vaak handelen tegen hun eigenbelang. De gedragsdeskundigen onderzoeken hoe je je gedrag kunt sturen richting een gezonde levensstijl. Met persoonlijke en herkenbare real-life voorbeelden, bespreken ze het wetenschappelijk onderzoek dat ten grondslag ligt aan dit gedrag en geven ze je handige strategieën voor in het dagelijks leven.

Niels en Sander waren erg blij met de publicatie van hun boek. Ze vertelden: “Het is een geweldig gevoel om het boek na 2,5 jaar onderzoek, schrijven en bewerken eindelijk in onze handen te houden.” Het boek is verkrijgbaar in Nederland via Bol.com of internationaal via Amazon.com.

 

Contact

Als je geïnteresseerd bent in dit onderwerp kun je contact opnemen via:

Niels Vink: vink@eshcc.eur.nl

Sander Palm: palm@eshcc.eur.nl

 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen